Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ


OLBC RLUG vzw is een club met LEGO enthousiastelingen die eigen creaties bouwen en willen exposeren. Deze MOC's (My Own Creation) kunnen groot of klein zijn, gecreëerd door jong of oud.

Iedereen bij OLBC mag zijn verzameling en of creaties exposeren aan het grote publiek.


OLBC is opgericht door enkele LEGO bouwers die samen hun bouwwerken wilden laten zien aan het grote publiek. Gestart onder LEGO bouwdagen bij de KWB te Overpelt zijn deze verder gegaan met een eigen club op te richten met de goedkeuring van LEGO Denemarken. Deze club werd OLBC gedoopt wat staat voor Overpelt LEGO Builders Club.

De LEGO weekenden die werden georganiseerd moesten onder de voorwaarden van LEGO veranderen van naam en zijn omgedoopt tot Kicks and Bricks na een leuke wedstrijd onder de leden van OLBC. Later werd ook de naam OLBC veranderd in OLBC RLUG vzw onder het toeziend oog van LEGO. Dit om duidelijk te maken dat wij een RLUG zijn wat staat voor Recognized LEGO Users Group.

Wij als OLBC RLUG vzw en beheerders van Kicks and Bricks streven ernaar om onze bezoekers een zo aangenaam mogelijk evenement te bezorgen waar men naar uitkijkt en graag naar terug komt, voor jong en oud, groot of klein. Iedereen is welkom.Geniet van een prachtig evenement4

HOE GA JE TE WERK

1


Koop je tickets aan de kassa
Koop je consumptiebonnen2


Koop je zoekwedstrijd

aan de kassa3

Bezoekers ervaring

“LEGO is voor elke leeftijd en dubbel zo leuk in familieverband!”

Goedele Vlaminck

GALLERY


Hier kan je enkele mooie foto's bewonderen van onze Kicks and Bricks events.

Klik op de foto om te vergroten.

Locatie Kicks and Bricks


Adres: Kijk op de poster op de home pagina

GSM: +32(0)479922779

Email: info@kicksandbricks.be

OPENINGSUREN


Zaterdag: 10.00 - 18.00

Zondag: 10.00 - 17.00


VOLG ONS

© Copyright. All Rights Reserved.